Neurag Legacy
Neurag Legacy

@the_ahmadbasri

Welcome to my positive diary. . Well, will keep the positivity remained here and nice to know you & let us be friend okay! 😉 . Property

  • Posts82
  • Followers881
  • Following1 330
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
. Belasungkawa
  • 0
  • 48
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
. Introducing to you guys. My lovely (yet annoying) Bengal. . #BengalTheCat #bengal #cat #instacat #catsofinstagram
  • 3
  • 57
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
says: If we were meant to stay in one place, we would have roots instead of feets. . #instatravel #travel #traveler #travelblogger
  • 3
  • 88
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
. In this video our second-final task for the explorace was to re-create a video that shows a jungle with a full bunch of animals roaming around. . We selected a jungle with a Tarzan instead 😄 . Ps: Tiger is my favourite animal and I do enjoy being a half-baked-tiger in this video 😜 #throwback #celcomaxiata #sunwaylagoon
  • 4
  • 72
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
Get well soon, syafakallah sahabat.
  • 5
  • 98
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
. Aku tak suka sejuk Dia suka sejuk . Aku makan je pedas Dia kalu pedas sikit memang bunyi (ssssss) . Aku suka lite.fm Dia suka sinar.fm . Aku suka lagu Malay genre temporary Dia suka lagu melayu jiwang rock kapak . Aku suka lagu omputih; BSB, Westlife, Nsync etc Dia soundtrack lagu GoG pun layan habis (literally) . Aku kalu bagi sayur apa pun telan Dia memilih nak makan sayur apa . Dan yang paling best, Aku utara Dia selatan. Kah! ...................................... Macam tu la hidup. Penuh dengan perBEZAan. Nak mengharapkan keSERAGAMan memang tak meriah dunia ni. Takdak warna, takdak perisa. . Raikan perbezaan dalam segenap sudut. Bertimbang rasa, bertoleransi lah. At least, cuba; hingga berjaya. Semoga perbezaan tu dapat menzahirkan kesempurnaan bagi kita SEMUA walau bukan bermakna untuk "tiada cela"; tapi ia tetap ada.
  • 16
  • 129
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
. Hi guys, been a bit busy with few other things lately and here is the latest menu for our below market value (BMV) property listing! So basically unit ni terletak di Shah Alam. Permintaan sewa sangat tinggi dari pelajar MSU dan juga Politeknik Shah Alam. Dengan pelbagai kemudahan seperti beberapa shopping mall (aeon, tesco, giant) yang hanya walking distance dari rumah, stesen minyak, stesen komuter, bank, stadium dan sebagainya. Dan yang paling best. Owner nak letgo sekali dengan perabot yang ada dalam rumah. (Sebab apa owner nak letgo sekali perabot? Meh pm or whatsapp sy kita borak-borak sekali). . Sudah BMV, hot location pastu dapat perabot free pulak. Geng sublet memang suka la deal unit yang macam ni. Hiks. Memang sangat superb untuk investor yang mementingkan ROI. Tabung untuk masa depan yang boleh pergi jauh! Berminat? Jom set viewing dengan saya 0174155986 . ======================= Ps: Akan update beberapa lagi property BMV menu so stay tuned for more! ;) . #property #hartanah #hartanahshahalam #shahalam #hotarea #hotlocation #investment #propertyinvestment
  • 2
  • 77
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
. Cendol Shah Alam seksyen 24 memang sempoi habis! 😆 #cendol #rojak #shahalam #seksyen24 #meebandung #foodporn #malaysianfood #food #foodie #instafood
  • 3
  • 92
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
. NEW DEVELOPMENT Residential in Kuala Lumpur . √ Taman City, Jln Ipoh √ Freehold √ Build up from 878sqft - 1015 sf √ Selling Price From RM 388k √ Price PSF From RM 440 psf √ Car Park 1 - 2 car park each unit √ Expected Completion Date : Mid of 2021 √ KLCC /Genting View • Boking RM5k only . • Sebarkan kepada rakan-rakan. Unit terhad! • Fasiliti terbaik dari ladang • 017.415.5986 call/wasap direct untuk booking Ps: Sepupu ambe sorang dah ready nak grab unit ni. Tunggu full detail jerr dari bos. Hahahaha #JomBeliRumah
  • 3
  • 55