Neurag Legacy
Neurag Legacy

@the_ahmadbasri

Welcome to my positive diary. . Well, will keep the positivity remained here and nice to know you & let us be friend okay! 😉 . Property

  • Posts82
  • Followers881
  • Following1 330
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
. Belasungkawa
  • 0
  • 48
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
#cat
  • 3
  • 57
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
#sky
  • 8
  • 96
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
#durian
  • 2
  • 63
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
#travel
  • 3
  • 88
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
#throwback
  • 4
  • 72
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
Get well soon, syafakallah sahabat.
  • 5
  • 98
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
. Aku tak suka sejuk Dia suka sejuk . Aku makan je pedas Dia kalu pedas sikit memang bunyi (ssssss) . Aku suka lite.fm Dia suka sinar.fm . Aku suka lagu Malay genre temporary Dia suka lagu melayu jiwang rock kapak . Aku suka lagu omputih; BSB, Westlife, Nsync etc Dia soundtrack lagu GoG pun layan habis (literally) . Aku kalu bagi sayur apa pun telan Dia memilih nak makan sayur apa . Dan yang paling best, Aku utara Dia selatan. Kah! ...................................... Macam tu la hidup. Penuh dengan perBEZAan. Nak mengharapkan keSERAGAMan memang tak meriah dunia ni. Takdak warna, takdak perisa. . Raikan perbezaan dalam segenap sudut. Bertimbang rasa, bertoleransi lah. At least, cuba; hingga berjaya. Semoga perbezaan tu dapat menzahirkan kesempurnaan bagi kita SEMUA walau bukan bermakna untuk "tiada cela"; tapi ia tetap ada.
  • 16
  • 129
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
#hotarea
  • 2
  • 77
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
#food
  • 3
  • 92
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
#JomBeliRumah
  • 3
  • 55
Neurag Legacy
the_ahmadbasri
#vibe
  • 2
  • 124